Nepangkeun

Shenzhen Haohua Technology Co, Ltd nyaéta perusahaan anu ngan ukur panalungtikan sareng pamekaran sareng penjualan lampu LED luar. Produk ngaliput jangkauan produk luar, sareng dilakukeun ku cara modular, nyieun produk tina merek sorangan. Aranjeunna gaduh wawasan unik dina lampu khusus sareng lampu olahraga. Perusahaan ngagaduhan kamampuan ngadorong pangembangan optik tina sumber cahaya. Perusahaan kagungan 20 taun sajarah sareng pangalaman anu sugih. Perusahaan ieu mangrupikeun salah sahiji produsén anu pangheulana dina produksi sumber cahaya COB LED. Ayeuna, éta museurkeun kana pencahayaan jalan, lampu industri, lampu olahraga, lampu torowongan, jsb. Ngantosan sadaya aplikasi di luar. Kalayan filosofi bisnis kualitas sareng jasa pikeun salamet perusahaan, kami parantos kéngingkeun pangakuan sareng dukungan para nasabah kami. Perusahaan daék gawé bareng anjeun pikeun ngahontal kaayaan win-win sareng dilegakeun ka hareup. Bagan pengembangan produk standar standar perusahaan ...

Shenzhen Haohua Téhnologi Co, Ltd.

Global Site: