Rreth nesh

Shenzhen Haohua Technology Co, Ltd, është një kompani e angazhuar në hulumtimin dhe zhvillimin dhe shitjen e ndriçimit LED në natyrë. Produktet mbulojnë një gamë të plotë të produkteve në natyrë, dhe janë bërë në një mënyrë modulare, duke bërë produkte të markave të tyre. Ata kanë njohuri unike në ndriçimin special dhe ndriçimin sportiv. Kompania ka aftësinë për të drejtuar zhvillimin optik të burimit të dritës.Kompania ka 20 vjet histori dhe përvojë të pasur.Kompania është një nga prodhuesit më të hershëm të përfshirë në prodhimin e burimit të dritës LED COB. Aktualisht, ajo përqendrohet në ndriçimin e rrugës, ndriçimin industrial, ndriçimin sportiv, ndriçimin e tunelit, etj. Prisni të gjitha aplikimet në natyrë. Me filozofinë e biznesit dhe cilësinë e shërbimit për mbijetesën e kompanisë, ne kemi fituar njohjen dhe mbështetjen e klientëve tanë.Kompania është e gatshme të bashkëpunojë me ju për të arritur një situatë të favorshme dhe për të zgjeruar të ardhmen. Grafiku i rrjedhës së zhvillimit të zhvillimit të produkteve të kompanisë ...

Shenzhen Haohua Teknologjia Co, Ltd

Global Site: