За нас

Shenzhen Haohua Technology копродукции, Ltd е компанија која се занимава со истражување и развој и продажба на надворешно LED осветлување.Производите опфаќаат целосен асортиман на производи на отворено, а се изработени на модуларен начин, правејќи производи од свои брендови.Имаат единствени увид во специјалното осветлување и спортското осветлување. Компанијата има можност да вози оптички развој на изворот на светлина Компанијата има 20 години историја и богато искуство.Компанијата е еден од најраните производители вклучени во производството на LED COB извор на светлина.Во моментов, тој се фокусира на осветлување на патиштата, индустриското осветлување, спортското осветлување, тунел осветлување итн. Чекајте за сите апликации на отворено. Со деловната филозофија на квалитет и услуга за опстанок на компанијата, ние го освоивме признанието и поддршката на нашите клиенти. Компанијата е подготвена да соработува со вас за да постигнете понудената ситуација и да ја прошириме иднината. Стандардна табела за проток на развој на производи на компанијата ...

Шенжен Haohua технологија копродукции, Рибар

Global Site: