Babagan kita

Shenzhen Haohua Technology Co, Ltd yaiku perusahaan sing melu riset lan pangembangan lan dodolan lampu LED ruangan. Produk nutupi produk ruangan lengkap, lan digawe kanthi modular, nggawe produk saka merek dhewe. Perusahaan kasebut nduweni kemampuan kanggo ngetrapake pangembangan optik saka sumber cahya .. Perusahaan iki duwe pengalaman sejarah lan 20 taun, perusahaan minangka salah sawijining produsen paling awal sing melu produksi sumber COB LED. Saiki, iki fokus ing lampu jalan, lampu industri, lampu olahraga, lampu terowongan, lsp. Enteni kabeh aplikasi ruangan. Kanthi filsafat bisnis babagan kualitas lan layanan kanggo kaslametanane perusahaan, kita wis entuk pangakuan lan dhukungan para pelanggan.Profonen kerjo bareng karo sampeyan kanggo nggayuh kahanan win-win lan nggedhekake masa depan. Bagan aliran pangembangan produk standar perusahaan ...

Shenzhen Haohua Technology Co, Ltd

Global Site: